L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dimarts, 2 de setembre del 2014

Tornem-hi !!!

La majoria de nosaltres ja hem finalitzat les vacances, així que ja toca posar-se les piles en serio i preparar els objectius de la temporada amb les energies renovades ( o no !!!).

El nostre calendari de curses està en fase de realització, mentre no el tinguem llest, comptaran com a oficials les mateixes curses de la temporada passada.

Una altra novetat és que enguany no podem fer servir el gimnàs de l'IES per als nostres entrenaments físics, així l'Ajuntament ens ha pogut cedir el pavellò Garcia Robledo, però en lloc de els dimecres, els entrenaments físics hauran de ser els divendres.

El Mario proposa d'entrada començar fent un test de cuper per tal de saber quin és el nostre estat de forma després d'un temps de més relax i a partir d'aquí puguer visualitzar la nostra evolució.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada