L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dimarts, 29 de desembre del 2015

Cursa de Nadal. Lloret de mar. 27/12/2015


Que bons colegues !!!

El nostre màquina particular.

El Llanero solitario
Per fi. quina alegria....
Arriba la banda...

Susana divina de la muerta, ulleres fashion i glamour a palades !!!

Quina hora és, companys ???
Concentració absoluta !!!
Jornada de convivència.-


Sortida cap a Lloret, a la tarda de Sant Esteve. El Mario i el José Novo tornen perquè s'han deixar "nosequè" a casa.
Arrivada a la "Casa Adela", sopar comunitari "fantàstic" amb el què habiem portat entre tots. Us asseguro que no vam quedar amb gana... ni amb sed...
A dormir !!!, Al Vicente se li va punxar el matalàs a mitja nit, ell i la Angelita arrebossats l'un contra l'altre, al final decideixen dormir al sofà. La Asun que va passar fred, la resta " no se sabe no contesta" no sigui cas...
A les 8, amunt !!!, esmorçar, Cap a les 9 a recollir bosses i dorsals, com que la cursa comença a les 11 decidim fer un volt pel poble. A les 10:50 cap a la sortida, molt pocs corredors, segons la classificació no arriben a 500. Sembla que n'hi hagin menys. Sortim en massa excepte l'Albert que vol fer marca i el Toni, que suposo que també vol fer el seu millor temps. La resta ente conya i conya anem junts. El José Novo patint horrors ( no sap anar tant a poc a poc !!!), però el tracte és anar al ritme del més lent. La Susana esta molt animada, l'Asun no està fina, sense adonar-nos uns quants ens avançem uns metres, l'Asun acompanyada pel Vicente es queden una mica enrrere. poc abans del km 4 decidim frenar per tal d'agrupar-nos, una llàstima perquè la Susana està bastant fina i porta un bon ritme, però el primer és l'equip... Arribada en grup excepte l'Albert que entra en la posició 21 amb un temps oficial de 18:04 (just 1 segons al debant de la primera dona!)  i el Toni Cubel posició 229 amb 25:20. La resta posicions 293 a 297 i temps 27:32 a 27:34. Arrivada en "olor de multituds", les nostres fans eren les úniques que se sentien, fotos per totes bandes, petons, abraçades, un gatorade i cap a casa a dutxar-nos.
Vermutet al porxo de casa, i cap a dinar a "Can Sabata" bon dinar i variat per ser Nadal. A continuació, el Toni ja torna i la resta pugem a buscar els "trastos" la majoria anem al poble " de botigues"i cap a casa.
Aquesta és la crònica-resum, d'una convivència única i divertida, que cal repetir !!!

FINS L'ANY QUE VÉ !!!                        



2 comentaris:

  1. Cierto Asun, momentos inolvidables gracias a la generosidad de nuestros anfitriónes Joan y Adela que permiten que invadamos su casa y que disfrutemos de una velada muy agradable en compañía de buenos amigos. Y como no gracias también a ti que te tomaste la molestia de organizar la comida. Así da gusto ir a cualquier sitio.

    ResponElimina