L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

diumenge, 18 d’octubre de 2015

Milla solidària a favor de la Creu Roja del Baix Vallès, 17/10/2015


El passat dijous el CE Fondistes va fer entrega de la quantitat recaptada a les oficienes de la Creu Roja del Baix Vallès a Mollet del Vallès, si voleu accedir al facebook de la Creu roja on es fa menció de l'acte, feu clic aquí.

En total la recaptació de la matinal va ser de 311.10 € a través de 101 donacions.

El dijous, dia 22 es va fer l'entrega oficial de la quantitat recaptada a la Creu Roja del Baix Vallès per a la seva utilització en diversos projectes solidaris que es duen a terme en el nostre territori.

La quantitat de participants  es pot considerar escassa en general, essent aquesta principalment d'atletes de categories inferiors en edat i molt escassa a les d'adults.

Realment una llàstima ja que pensem que la causa mereixia una millor resposta.

Moltes gràcies a totes les persones participants.-
Atletes, pares, clubs (especialment CA Mollet, Montcadai "Fem força de Santa Perpètua), Ajuntament de la Llagosta ( especialment, Regidoria d'esports, Policia local i Brigada mpal.), Protecció civil,  Creu Roja del Baix Vallès i als companys/es del CE Fondistes de la Llagosta que van puguer col·laborar en la organització d'aquest event.
Una menció especial a la nostra Speaker Mireia per la seva important aportació .

Finalment  comentar que  al ser aquesta curs amb una causa solidària els mitjans materials  treballats amb la idea de que la despesa de la cursa fos la menor possible, hem de comentar que el cost d'aquesta ha estat pràcticament de 0€. 
Els trofeus donats per la Diputació de Barcelona dins de la setmana de da mobilitat i la sostenibilitat han estat només pels 1rs classificats. Aprofitem per demanar disculpes, ja que degut a un error en la gravació dels mateixos, alguns d'ells han estat gravats com a 2n i 3r classificat, quan en realitat tots eren de 1r classificat.

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada