L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

divendres, 10 d’abril de 2015

El CE Fondistes de la Llagosta i el portal OXDshop.com signen un acord de col·laboració

-       OXDshop.com és la botiga online de referència en medicina esportiva i compta amb primeres marques en cremes i gels, nutrició, ortopèdia, tèxtil i accessoris per l'esportista.

-      L'entesa es traduirà en un descompte del 10% pels socis i jugadors que desitgin comprar-hi, només caldrà utilitzar el codi promocional exclusiu pel Club.

El CE Fondistes de la llagosta hem arribat a un acord amb el portal online www.oxdshop.com

Gràcies a aquest acord, tots, podreu gaudir d’un descompte en tota la gama de productes que ens ofereix el portal web especialitzat. Només haureu d’introduir el codi promocional del Club. El codi és : 85841285

Si hi entreu, podreu descobrir una amplia gamma de productes per la cura i el benestar de l’esportista que creiem que poden ser del vostre interès: nutrició esportiva, tèxtil compressiu, ortopèdia esportiva, pulsòmetres, GPS, cremes i gels esportius, accessoris de running, complements esportius i un llarg etcètera.

Un cop hagueu afegit tots els productes a la cistella, heu d’activar el codi promocional del club En activar-lo, tindreu el descompte aplicat a cadascun dels articles que no estan en promoció. A partir d’aquí, ja podreu finalitzar la compra, registrant-vos i fent el pagament per Transferència bancària, PayPal o Targeta de crèdit.

A més, si la compra és major de 35€, el transport és gratuït. I si la compra supera els 50€, de regal, una bossa de Fred/Calor per quan tingueu alguna molèstia física.


Esperem que pugueu aprofitar-vos d’aquest acord, que pensem serà beneficiós per a tots nosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada