L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dimarts, 21 de juny del 2011

Curset d'iniciadors a l'atletisme

S'ha convocat un curs intenssiu d'iniciadors a l'atletisme entre els dies 1 i 8 de setembre.

Podeu veure tota la informació en el següent link:
http://www.fcatletisme.cat/Ece/formaciotecnics2011.pdf

Les places són molt limitades per lo qual qui hi estigui interessat haurà de fer la inscripció pel seu compte i fer el pagament.

La Junta té pendent de decidir si subvenciona part del curs i quina quantitat hi aportaria.

3 comentaris:

  1. Fantástica oportunidad que nos brinda el Club para a prender algo más sobre el atletismo, que es algo más que correr, y poder transmitirlo a los más pequeños. Ellos son el futuro de nuestro club y del atletismo en general.

    Saludos.

    ResponElimina
  2. Ya están cerradas las inscripciones, podéis mirar en la web de la Federación, los que se han apuntado, si están admitidos,

    Un saludo

    Jordi

    ResponElimina
  3. De momento seremos tres del Fondistes La Llagosta, en el curso; Alicia, Jordi y Albert (yo), y un cuarto (Juanjo), que es como si lo fuera... 40 plazas y 42 inscritos en el curso. Por los nombres que me han anticipado, lo van a dar entrenadores de mucho nivel en Catalunya (Vélez, Flores, etc.). ¡Lo disfrutaremos, seguro!

    ResponElimina