L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dimecres, 15 de juny de 2011

Sopar de final de temporada 11/06/2011El passat dissabte dia 11 va tenir lloc el sopar de final de temporada al restaurant de la Granja Soldevila.
Gairebé 50 persones entre companys familiars i amics hi vam assistir. Va ser una nit entre amics que vam gaudir entre catxondeo, acudits, xerrades...
Després de sopar va tenir lloc l'entrega de premis als guanyadors de la nostra 4a lligueta, com sabeu el 1r classificat va ser el Jordi amb recod de punts, en segon lloc l'Alex i com a trecer classificat el Roberto, finalment també es va entregar un obsequi al Rodrigo  com a President sortint , el mestre de derimònies va ser el Toni juntament amb la Marisa ( la presidenta de la comissió de festes), amb la col·laboració de l'Antonio Maldonado que va donar un recital d'acudits !!!
Els darrers companys van abandonar el recinte cap a les 5 de la matinada !!! Deu ni dor !!!
Si voleu accedir a les fotos de Paco Estrada, feu clic aquí
Si voleu accedir a les fotos de M. Carmen, feu clic aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada