L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dimarts, 10 de setembre del 2013

TORNEM-HI !!!

Passades ja les vacances d'estiu i la Festa major, s'han acavat les excuses !!! 

Cal tornar a gaudir del nostre esport preferit amb la mirada posada els objectius de la nova temporada, ja sigui fer una ultramarató o rebaixar aquells quilets que pensem que ens sobren !

Ànim companys i companyes, el camí ens espera i les sabatilles estan impacients per aixafar la terra i l'asfalt.

Reprenem les sortides, les converses, confidències, observacions, patiments físics i/o mentals, el plaer de gaudir de la natura, de respirar el fum dels cotxes, esquivar caques de gossos i als amos, de criticar persones, governs o ajuntaments!

Tantes i tantes coses que ens perdriem o que no valorariem en la seva justa mesura, si en lloc de calçar sabatilles i sortir a correr ens quedessim a casa, al sofà o la terrassa, amb una cerveseta, ampolla de cava, vi o refresc i uns cacahuets, un plat de patates....

És moment de recuperar la millor o pitjor forma que teniem abans...

Encara que n'hi hagi uns quants que no ho han deixat un sol dia i ens volen fer creure que estan més forts que mai !!!

  DEIXEU-VOS D'HISTÒRIES I A CORRER !!!
QUE FEU PERDENT EL TEMPS LLEGINT AIXÒ !!!

3 comentaris:

  1. Deu meu!!! ni tant sols un terratrèmol m’hauria donat tantes ganes de sortir a córrer... per quan el teu primer llibre? Se m’acut que el títol podria ser ¡SURT A CORRER COLLONS!

    ResponElimina
  2. ... I es que hi ha gent que necesita una motivació "EXTRA" !!!

    ResponElimina
  3. Fantastic treball el que fas Joan, gracies.

    ResponElimina