L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dilluns, 30 d’abril de 2012

Cap de setmana a Empúries. 10 km d'Empúries 28-29/04/2012
"Pedazo de foto !!!"
Molt  bon cap de setmana a Empúries !!!

Més de 50 persones hem participat en aquest cap de setmana de convivència.

Aquesta vegada, els protagonístes no erem els companys del club, sino les nostres famílies i, fins i tot alguns amics. Sincerament, penso que els objectius s'han complert sobradament, hem pogut conversar, pasejar, riure, correr, emocionar-nos, prendre un bany, mullar-nos amb la pluja de la nit, passar calor al matí, gaudir d'un maravellós massatge de peus (gràcies M. José i José Antonio !!!), i  sobre tot, fer amistad i aprofondir els llaços de relació entre tots nosaltres i especialment, amb qui habitualment no tenim massa contacte.

Hi ha moltes coses que requeririen menció, però  m'agradaria destacar l'homenatge del Paco Estrada (Qui si no?) a l'Antonio Maldonado (per suposat !!!) va ser un moment realment especial !!! Gràcias "Veloz" !!!.

I la cursa ? 
Enguany tots vam decidir fer la de 10 km i la veritat és que ho vam passar molt bé, ningú va fer grans marques ( i és que no anavem a això !!!) excepte la Sara Aparisi que va baixar el seu temps en més de 15 minut respecte a l'any passat a la mateixa cursa !!! Quina Crack!!!  Altres van debutar en el món de les curses o en la distància (  la Sara , la Carmen, la Anna, la Sonia  i la Mònica (PERDONA MÓNICA) ...), a més d'una, se li va escapar alguna llagrimeta, mentre algun familiar veient-ho tot des de "la barrera pensava: " Quins pebrots que té la meva dona ! La propera cursa, potser la podria correr jo, també...". Algun company va correr lesionat, "per probar" i va patir una miqueta ! (Eh, José Antonio!) d'altres es van quedar amb les ganes de participar-hi  per lessió (Eh, Vicente !). De fet tots vam trobar algun moment especial per una raó o altre !
Es van fer grups (més o menys !) i el amics i familiars van fer més soroll que ningú a l'arribada dels nostres corredors. La veritat és que va ser força emocionant. Quan arribava algú de la Llagosta es notava des de molt lluny !!!     LA LLAGOSTA POWER !!!
I al final tot felicitacions i abraçades !!!

Si voleu veure les fotografies de Paco Estrada, feu clic aquí
Si voleu veure les fotos de Vicente, feu clic aquí
Si voleu veure les fotos de Miguelon, feu clic aquí
Si voleu veure les fotos de M. José (Siscu), feu clic aquí

Esperem les vostres fotografies i comentaris !!!Si voleu accedir a les clasificacions de la cursa de 10 km, feu clic aquí

5 comentaris:

 1. Un fin de semana genial compartiendo grandes momentos y conociendonos todos un poco más.
  Gracias por formar parte de esta familia de Fondistes La Llagosta y allegados.

  ResponElimina
 2. Hola a todos , lo primero desear que este pasado fin de semana en Ampuries haya sido estupendo para todos aunque no me cabe la menor duda que ha sido asi, y comentaros que hoy he disputado la cursa de fons de les tortugues (la garriga)de 14km con la mayoria de ellos disputados literalmente por el bosque con una exigencia realmente alta y entrando en meta con un tiempo final de 1h 04m 44s siendo el 51 de mi categoria y el 111 de la general.Remarcar sobremanera la cursa de mi hijo Sergio (14 añitos)que ha disputado la cursa corta de 7km entrando el noveno de la general con un tiempo de 29m 13s, ENHORABUENA, el relevo esta mas que asegurado. Salud y kilometros para todos.

  ResponElimina
 3. En primer lugar dedicaros todos mis logros fondistas… a los que me iniciasteis, a los que me acompañan y a los que rivalizan, a los que me animan i a los que me exigen, a los de delante y a los de atrás, a los que se divierten y a los que me divierten, a los que admiro y a los que me admiran, a los que animan y a los que desaniman, a los que tienden una mano y a los que te tienden las dos, a los que aleccionan y a los que se dejan aleccionar, a los amigos y a los futuros amigos, a los de la habitación B y a los de la A y la C, a los que se emocionan y a los que hacen que me emocione … a todos … gracias.
  Besitos y quilómetros (pero … no muchos… jejeje)

  Sara

  ResponElimina
 4. Por la parte que me toca quiero agradecer a Joan Bartalot ,por sus buenos consejos e iniciación a este deporte que personalmente no me veía capaz a lo realizado este fin de semana ,a su paciencia y espera incondicional.

  A Sara y a Mónica por la insistencia a probar y a empezar, (aunque costó convencerme y fue duro al principio), muchas gracias y también por estar ahí haciendo la goma , el chicle y lo que fuera necesario para no quedar atrás(también a Joan,Alicia,Mario,Antonio ,Marisa y algunos más que seguro me dejo y no quiero olvidar),GRACIAS POR VUESTROS CONSEJOS.(Aunque no haga caso.....)

  Ha sido un buen fin de semana entre risas, chistes y esfuerzo . Ha merecido la pena la satisfacción personal y sobre todo el apoyo de los familiares y amigos a la llegada de la meta con sus aplausos y sus sonrisas, ESTO SI QUE NO TIENE PRECIO.

  Gracias a todos y hasta la próxima cursa.....prometo repetir.Eso sí ,a ser posible con un mejor desayuno ,con donuts, jamón dulce, tostadora...
  Ah! y que la próxima vez Manolo y Sara no hablen tanto a la hora de dormir, que las pobres niñas no puedieron dormir por los chistes insistentes de esta pareja.......je je....
  Un abrazo a todos

  ResponElimina
  Respostes
  1. Perdón,la de antes era yo, Carmen, carmelilla para los amigos conocidos y demás...

   Elimina