L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dilluns, 14 de novembre del 2011

Caminada solidària a Cabanyes. 12/11/2011




CAMINADA A CABANYES 12/11/2011


Finalment hem pogut dur a bon terme la caminada prevista a Cabanyes, després de dos intents frustrats per causes meteorològiques.

El dia es va despertar núvol i boirós tal i com estava previst, però finalment va millorar i a la tornada, fins i tots, vam passar una mica de calor.

Aproximadament unes 90 persones es van concentrar a partir de les 8:30 del matí de dissabte per gaudir d’una caminada solidària, no oblidem que la recaptació de les inscripcions anava destinat en la seva pràctica totalitat a la Marató de TV3. i és que els atractius de la jornada s’ho valien:
- Col·laborar en una causa solidària
- Gaudir d’un matí d’esport a un nivell molt bàsic i en bona companyia
- I visitar un indret tant significatiu com desconegut pels llagostencs. Ja que el passat del territori que actualment ocupa la Llagosta està estretament relacionat amb l’església de Cabanyes.

A les 9 comencen a caminar i fina a la carretera de la Roca el paisatge és poc agraït però a partir d’allà comença la pujada que es va enfilant segons ens acostem al nostre objectiu: CABANYES. Allà vam coincidir amb un grup d’ornitòlegs que feien feines d’anellament i observació d’aus, i ens esperava en Ferran Pérez, president del Centre d’estudis santfostencs- Amics de Cabanyes a qui juntament amb el seu germà Xavier hem d’agrair l’amabilitat de donar-nos accés a l’església. Així la gran majoria dels caminants van puguer gaudir de la visita de l’interior del temple que normalment resta tancat, allà, després de rebre una petita explicació de referències geogràfiques arquitectòniques i històriques, vam esmorzar a l’esplanada del temple, no sense abans fer-nos la fotografia de grup corresponent.

Després de reposar forces, vam començar la baixada cap a la Llagosta però per un camí diferent amb la finalitat de que tothom pugués gaudir el màxim possible de l’entorn, vam passar pel cementiri i la estació elèctrica de Sant Fost, A la tornada el grup es va allargar més del compte i, finalment, vam arribar al parc popular de la llagosta cap a 2/4 d’1 on ens esperaven alguns components del CE Fondistes amb un petit refrigeri, moments de relax on tots vam puguer comentar les anècdotes de la jornada. Així vam donar per finalitzada la caminada.

Les impressions dels participants en tot moment van ser molt bones, en general es demanava quan en faríem un altre, lo interessant de la sortida, el ritme de caminada lent per uns, massa ràpid per altres, i es que hi havia gent de totes les edats i condicions físiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada