L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dimecres, 4 de novembre del 2009

Nou gadget

Companys a aquesta mateixa pàgina (columna de la dreta) a partir d'ara hi podeu trobar un nou gadget amb el nom:
ACTIVITATS COMPLEMENTARIES

on hi ha els enllaços a blogs o informacions d'activitats que no essent estrictament atletísme si que hi estan relacionades d'alguna forma.

aquests enllaços es referiran a activitats properes i d'entrada hi podeu trobar:

L'enllaç a la pàgina del nostre company J.A Ramirez Rivas que com sabeu organitza sortides i excursions de diversos nivells i on podeu trobar a més les activitats del nostre company (a més de senderísme, duatlons, triatlons...). en queda pendent d'incorporar els calendaris de sortides futures (ho tenim pendent !!!)

I també l'enllaç a la pàgina BTT la Llagosta, que gestiona el nostre company David Pedrola i dedicada a sortides en BTT entre d'altres activitats que la inclouen ( duatlons...)

Com a característtica important d'aquestes pàgines és que les activitats són obertes a tothom( i especialment a la gent del nostre club).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada